De coachzuster

Millennials

"Zie de barometer als
metafoor voor je loopbaan"

Al lange tijd ben ik geïnteresseerd in de verschillende generaties op de werkvloer. Zelf kom ik uit Generatie X. De generatie die vooral bekend staat om haar zelfstandigheid, dingen regelen, zelf de controle houden en het uitspreken als je het ergens niet mee eens bent.

 

De generatie Y, of ook wel de millennials genoemd, intrigeert me enorm. Mede doordat deze generatie zo anders is dan de mijne. Een generatie die een groot innovatief vermogen heeft, verantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van zelfstandigheid.

Tijdens het werken in een team met verschillende generaties, word je als millennial niet altijd goed begrepen. De millennial wil gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die er zijn, wil snelle acties, is daardoor een tikkie ongeduldig en wil veel voldoening uit het werk halen. De oudere generatie collega’s of de  leidinggevende van het team zijn geneigd te vertellen wat de millennial moet gaan doen. Terwijl deze juist meer behoefte heeft aan duidelijkheid over welke doelstellingen er behaald moeten gaan worden.

 

Herken jij jezelf hierin? Wil je gaan ontdekken wat de zorg nog meer voor je te bieden heeft? Wil je betekenisvol werk verrichten voor je zorgvragers? Wil je uitzoeken hoe je je innovatief vermogen en behoefte aan zelfstandigheid goed in kunt zetten tijdens je werk? Dan is het tijd voor een loopbaancoachingstraject.

We zetten hierbij de wetenschappelijk onderbouwde test, de  Career Fitness Profiler in. Hierdoor krijg je inzicht in:

  • Weet je wat je wilt?
  • Krijg je wat je wilt?
  • Hoe is het met je energie en stress balans gesteld?

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek. Dan kunnen we samen bepalen welk traject we gaan inzetten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.