De coachzuster

Loopbaancoach in Den Haag

Ha zorgprofessional in Den Haag, op zoek naar meer voldoening en balans in je werk? Klaar om jouw talenten en passies te ontdekken of jezelf verder te ontwikkelen? Goed nieuws, je bent op de juiste plek! Ik ben jouw loopbaancoach met ervaring in het begeleiden van zorgprofessionals in Den Haag. Laten we samen de inzichten in jezelf, je wensen en je ambities vergroten. Ontdek jouw ideale loopbaanpad en hoe je daar kunt komen. Ik bied op maat gemaakte loopbaantrajecten aan, specifiek afgestemd op jouw situatie en behoeften in Den Haag. Of je nu een carrièreswitch overweegt, binnen je huidige functie wilt groeien, of simpelweg meer plezier en energie wilt halen uit je werk, ik ondersteun je bij elke stap van je loopbaanontwikkeling. Laten we die regie over jouw loopbaan herpakken! Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen in Den Haag? Laten we vrijblijvend kennismaken! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.
Logo onderdeel De Coach Zuster Voor jou

Voor zorgprofessionals in Den Haag

Benieuwd naar jouw loopbaanpad? Werk je in de zorg in Den Haag en zoek je hulp om die volgende stap te zetten? Wil je ontdekken hoe je jouw talenten optimaal kunt benutten? Dan is een van mijn individuele trajecten om weer regie te krijgen over je loopbaan perfect voor jou!

Mijn aanpak

Elk traject start met het invullen van de Career Fitness Profiler test. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde test, die je inzicht geeft in drie dingen:

  • Loopbaanwaarden: je motivatie om te werken.
  • Loopbaanattitudes: krijg je wat je wilt?
  • Energie – stress balans: hoe voel je je vandaag?

Deze drie onderdelen vullen elkaar aan en geven met elkaar het inzicht waar je staat in je loopbaan en wat je hierin belangrijk vindt.

Daarna gaan we verder met het traject wat uitgekozen is.

Traject: Bestendig

Bij dit traject zit er helemaal niet zo veel druk op je loopbaan. Je merkt bij jezelf dat je je wel eens afvraagt of dat je met je loopbaan nog op de juiste koers zit. Wil je je gedachten daar eens met iemand over delen? Als je dat met mij wilt doen, dan hebben we hier 1 gesprek over en heb je daarna (weer) duidelijk zicht op jouw koers met acties die daar bij horen.

Traject: Veranderlijk

Bij dit traject zit er iets meer druk op. Je hebt het idee dat je op een kruispunt in je loopbaan staat. Dan is dit loopbaantraject van ongeveer drie maanden en vier gesprekken hierover voor jou geschikt.

Met dit traject ga je op onderzoek uit. Je krijgt inzicht in waar je nu staat in je loopbaan, wat daarin belangrijk voor je is en weet wat je wil. Het opstellen van een plan van aanpak zorgt dat je ook daadwerkelijk stappen in je loopbaan gaat zetten en krijgt wat je wil.

Traject: Storm

Staat er grote druk op je loopbaan? Stormt het en is het van belang dat je (andere) keuzes gaat maken? Dan gaan we aan de slag met een uitgebreider loopbaantraject van ongeveer vijf maanden en zes gesprekken.

Ook bij dit traject krijg je inzicht in waar je nu staat in je loopbaan en waar je naar toe zou kunnen. Een plan van aanpak zorgt dat je ook daadwerkelijk de benodigde acties gaat uitvoeren. Maar we gaan nog een stapje verder. Daarnaast komt ook het jezelf laten zien op diverse manieren (op papier / digitaal / in persoon) aan de orde. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een in de huidige tijd opgesteld CV, je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek met de STAR methodiek en jezelf presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Online of in persoon.

Laten we een vrijblijvend intakegesprek inplannen in Den Haag. Samen bepalen we welk traject het beste bij jou past. Dit gesprek is kosteloos.

Gemotiveerd, positief ingesteld en energiek aan het werk zijn in de zorg.

Over mij

Het werken in de gezondheidszorg is fantastisch! Ik doe het nu 30 jaar en met heel veel plezier.

De coachzuster komt voort uit mijn ervaring met zorgverlening en met het coachen van mensen in de zorg.