De coachzuster

Gratis

Je bent een zorgtopper die altijd klaarstaat voor anderen, maar vergeet je niet ook goed voor jezelf en je loopbaanontwikkeling te zorgen?

Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan, dat begrijp ik. Daarom wil ik je graag helpen met een aantal gratis hulpmiddelen die je kunt gebruiken: een inspirerend webinar en een praktisch e-book.

Mijn missie is: gemotiveerde, energieke en positief ingestelde zorgmedewerkers op de werkvloer. Dit is een ambitieuze missie, maar ik ga er wel voor!

E-book Jouw profiel

Wil je meer regie nemen over je loopbaan, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dit e-book helpt je om jezelf beter te leren kennen en je loopbaanwensen helder te krijgen.

In het e-book vind je acht thema’s die belangrijk zijn voor je loopbaan, zoals je kennis, competenties, kwaliteiten, waarden, drijfveren, rol, ontwikkeling en richting. Bij elk thema krijg je een aantal vragen die je kunt beantwoorden om meer inzicht te krijgen in jezelf en je loopbaan. Het zijn geen makkelijke vragen, maar wel hele waardevolle vragen. Ze zetten je aan het denken en laten je ontdekken wat jou uniek maakt en wat jou motiveert.

Als je alle vragen hebt beantwoord, kun je op zoek gaan naar de rode draad in je antwoorden. Wat zijn de overeenkomsten, de verschillen, de verrassingen? Wat zegt dat over jou en je loopbaan? Hoe kun je dat gebruiken om meer regie te nemen over je loopbaan?

Dit e-book is een ideaal startpunt voor als je op een kruispunt in je loopbaan staat. Het helpt je in de zoektocht naar de baan die bij je past.

Vul hieronder de gevraagde gegevens in en klik op de button ‘Ik wil het e-book ontvangen.’ Dan komt deze vanzelf in je mailbox.

 

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek. Dan kunnen we samen bepalen welk traject we gaan inzetten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.