De coachzuster

Gratis

Mijn missie is: gemotiveerde, energieke en positief ingestelde zorgmedewerkers op de werkvloer. Dit is een ambitieuze missie, maar ik ga er wel voor!

Als zorgmedewerker ben je een kei in het zorgen voor een ander, maar hoe zorg jij nu voor jezelf en je loopbaan? En heb jij zelf de regie in je loopbaan? Dit is over het algemeen makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom heb ik een aantal hulpmiddelen (gratis) ter beschikking voor je gesteld: een webinar en een e-book. Lees hieronder verder hoe deze je wat deze verder voor je kunnen betekenen. 

Online webinar: Vind de baan die bij je past

Tijdens dit webinar gaan we aan de slag met jouw motivatie om te gaan werken, ontdek je hoe het is gesteld met je loopbaanvaardigheden en maak je een eerste opzet voor je plan van aanpak voor jouw volgende stap in je loopbaan. Het is een interactief programma, wat een uurtje van je tijd vraagt.

Ben je geïnteresseerd om dit webinar te volgen? Klik dan op onderstaande button en geef aan dat je de webinar Vind de baan die bij je past wilt volgen. Dit webinar wordt woensdag 17 mei 2023 weer gegeven (als onderdeel van een challenge). 

E-book Jouw profiel

Naast de gratis online webinar, heb ik nog een ontzettend mooi hulpmiddel voor je om je op weg te helpen om een volgende stap in je loopbaan te zetten; mijn e-book Jouw Profiel. Ik deel dit met je, omdat ik het belangrijk vindt dat je zelf je keuzes kunt maken in je loopbaan. Je zelf de regie kunt nemen en niet afhankelijk bent van kansen die wel of niet voorbij komen. Beantwoord de vragen bij de acht verschillende thema’s en ontdek wat voor jou belangrijk is.

Ik zet dit e-book vaak in tijdens loopbaanbegeleidingstrajecten en elke keer ervaar ik weer dat dit een ontzettend waardevol instrument is. Ik gun je dat je gemotiveerd, positief ingesteld en energiek aan het werk bent in de zorg.

Vul hieronder de gevraagde gegevens in en klik op de button ‘Ik wil het e-book ontvangen.’ Dan komt deze vanzelf in je mailbox.