De coachzuster

Over mij

Mijn missie: gemotiveerde, energieke en positief ingestelde medewerkers op de werkvloer!

Wie ben ik?

Ik ben die energieke en enthousiaste dame met een missie: Gemotiveerde, positief ingestelde en energieke zorgmedewerkers op de werkvloer! Dit is een enorm ambitieuze missie, maar ik ga er wel voor!

Door de gesprekken die ik voer met zorgmedewerkers, weet ik dat ze een kei zijn in het zorgen voor een ander. Maar het zorgen voor zichzelf en zorgen voor de eigen loopbaan, word nog wel eens vergeten. Ik werk al meer dan 30 jaar in de zorg en in de diverse rollen die ik nu heb (gehad) kom ik dit tegen. Mijn loopbaan kent drie verschillende fases : verpleegkundige | opleider | loopbaancoach.

In de verschillende rollen houd ik me bezig met de 3 B’s: Boeien Binden en Behouden.  Ik vind het belangrijk dat mensen (weer) de regie in hun werk en loopbaan pakken. Zodat ze bovenstaande B’s voor zichzelf en voor de organisatie in kunnen zetten.

Op mijn 40e heb ik zelf ook een loopbaantraject gevolgd. Ik was onrustig. Ik wilde graag ontdekken wat ik nog meer zou kunnen, dan het werk dat ik dat moment deed en de kwaliteiten die ik daar bij inzette. Ik merkte dat de rode draad in de verschillende fases in mijn loopbaan is mensen in beweging te krijgen en ze stappen te laten zetten die ze vooraf niet bedacht hadden. De opleiding tot loopbaancoach volgen, sloot hier heel goed op aan. En wat ben ik blij dat ik deze opleiding gevolgd heb! Elke keer ontdek ik weer hoeveel impact een loopbaanbegeleidingstraject heeft op het werkplezier, werk-privé balans en de professionele ontwikkeling op iemand heeft. Dit maakt dat ik zo enthousiast blijf over de begeleiding die ik mag geven.

Kwaliteiten die mij onder andere typeren, zijn eerlijkheid, inlevingsvermogen, praktisch ingesteld en gedrevenheid. En dit alles met een dosis humor.

Wat mij ook typeert is het ‘meten = weten’ principe. Je mag van mij alle aannames doen die je wilt, mits…. je ze checkt. En dan komen daar hele mooie en verrassende ontdekkingen uit voort, is mijn ervaring.

Handige feitjes:

  • Ik ben sinds 2018 Noloc gecertificeerd loopbaancoach en sinds 2021 ben ik Register Loopbaanprofessional
  • Naast het werken in loondienst als opleider in de gezondheidszorg, ben ik sinds 2019 de trotse eigenaar van De Coachzuster. Hiermee zet ik mijn opgedane inzichten en kennis in om jou daadwerkelijk stappen te laten zetten in je loopbaan!  
  • Ik werk met zowel de individuele zorgmedewerker, als de HR professional als de leidinggevende en teams
  • Ik maak altijd eerst kennis met je, alvorens je besluit met me aan de slag te gaan

 

Gaan we binnenkort een keer een kopje koffie samen drinken?

Jolanda Schilt - Francke

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek. Dan kunnen we samen bepalen welk traject we gaan inzetten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.