De coachzuster

Over mij

Mijn missie: gemotiveerde, energieke en positief ingestelde medewerkers op de werkvloer!

Wie ben ik?

Inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Wat gaat de tijd toch snel!

Mijn loopbaan is gestart als leerling-verpleegkundige in een ziekenhuis. Na mijn opleiding heb ik ruime ervaring opgedaan als gediplomeerd verpleegkundige. Omdat ik leren en mezelf ontwikkelen leuk en belangrijk vind, heb  ik een opleiding tot leidinggevende in de gezondheidszorg en de tweede graads docentenopleiding gevolgd. Deze opleidingen gaven mij de kans om mijn talenten te ontplooien en in te zetten  als opleider van leerling-verpleegkundigen. De overstap van zorgen voor patiënten, naar opleiden van zorgprofessionals. 

Op mijn 40e heb ik zelf ook een loopbaantraject gevolgd. Er was onrust in mij. Ik wilde graag ontdekken wat ik nog meer zou kunnen. De rode draad in mijn loopbaan is mensen in beweging te krijgen en ze stappen te laten zetten die ze vooraf niet bedacht hadden. De opleiding tot loopbaancoach volgen, sloot hier heel goed op aan. Sinds 2018 ben ik NOLOC gecertificeerd loopbaancoach. En sinds 2021 ben ik Register Loopbaanprofessional.

In de gesprekken die ik voer ga ik op zoek gaan naar het uiteindelijke doel van de ander. Jou dus!

Ik stel vragen, geef feedback en pas verschillende coach methodieken toe en creëer  hiermee inzichten  die leiden naar het gewenste resultaat. Ik krijg vaak terug dat ik goede, soms ook moeilijke vragen en in staat ben om de vinger op de zere plek te leggen.  

Naast individuele gesprekken voeren, geef ik trainingen & workshops aan groepen en teams. O.a. op het gebied van solliciteren, netwerken, het cv, inzicht in eigen kwaliteiten en vitaliteit. Ik vind het belangrijk dat je jezelf goed kunt presenteren. In persoon, online, maar ook op papier. Het opstellen van een cv die bij jou past en waarmee jij jezelf recht aan doet, dat is mijn passie.

Naast het werken in loondienst in de gezondheidszorg, ben ik sinds 2019 de trotse eigenaar van De Coachzuster! Hiermee zet ik mijn opgedane inzichten en kennis in om jou daadwerkelijk stappen te laten zetten in je loopbaan!  

Jolanda Schilt - Francke

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek. Dan kunnen we samen bepalen welk traject we gaan inzetten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Nieuws