De coachzuster

Over Mij

Mijn missie: gemotiveerde, energieke en positief ingestelde medewerkers op de werkvloer!

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Jolanda, de Coachzuster, en jouw katalysator. Tenminste… als je toe bent aan het nemen van regie in je leven en loopbaan! Na afloop van een loopbaanbegeleidingstraject kreeg ik het compliment dat ik een katalysator ben. Ik bracht het proces van verdere (loopbaan)ontwikkeling op een fijne manier op gang. Het in gang zetten van een proces of ontwikkeling, is over het algemeen makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal voor jou als zorgprofessional. Je bent een kei in het zorgen voor een ander. Maar het zorgen voor jezelf en zorgen voor je eigen loopbaan, schiet er nogal eens bij in. Ik werk al meer dan 30 jaar in de zorg en in alle rollen die ik nu heb gehad( verpleegkundige | leidinggevende | opleider | loopbaancoach)  kom ik dit tegen. Ik ken de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het werken in de dynamische zorgsector. Ik zet mij in om je te helpen je passie, doel en potentieel in je carrière te vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, meer verdieping, zingeving of werkplezier of een betere balans tussen werk en privé, ik kan je helpen je doelen te bereiken. Mijn uitgangspunt is mijn ambitieuze missie: Gemotiveerde, positief ingestelde en energieke zorgmedewerkers op de werkvloer! Zelf ben ik ook gemotiveerd, positief ingesteld en energiek aan het werk en ik gun jou hetzelfde. Tijdens de gesprekken die ik voer, stel ik onder andere veel vragen. Enkele van de uitspraken die je mij daarnaast kunt horen zeggen zijn:

  1. Aannames zijn prima, zolang je ze maar toetst.
  2. Meten is weten.
  3. Hoe help jij jezelf het best?

Deze uitspraken weerspiegelen mijn overtuiging dat coaching niet gaat over het vertellen van wat je moet doen, maar eerder over het in staat stellen van het vinden van je eigen oplossingen. Ik zal je hierbij ondersteunen, confronteren, uitdagen en uiteraard ook de behaalde successen met je vieren.

Jolanda Schilt - Francke

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek. Dan kunnen we samen bepalen welk traject we gaan inzetten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Handige weetjes:

  • Ik ben sinds 2018 Noloc gecertificeerd loopbaancoach en sinds 2021 ben ik Register Loopbaanprofessional.
  • Naast het werken in mijn eigen bedrijf, ben ik in loondienst als opleider in de gezondheidszorg in een Rotterdams ziekenhuis.
  • Ik werk met zowel de individuele zorgmedewerker, als de HR professional als de leidinggevende en teams.
  • Ik maak altijd eerst kennis met je, alvorens je besluit met me aan de slag te gaan.
  • Ik rijd graag motor. Alleen het maken van (krappe) bochtjes vind ik niet zo heel leuk en zorgen nogal eens voor wat zweetdruppels in mijn motorpak.

Als je klaar bent om de volgende stap in je loopbaan te zetten, neem dan vandaag nog contact met me op voor een kopje koffie en een eerste kennismaking. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Nieuws