De coachzuster

Nieuwe website

Na vier jaar was het wel een keer tijd om mijn website een opfrisbeurt te geven. Een andere kleurverdeling, nieuwe foto’s en een overzichtelijker aanbod. Aanbod die mijn missie ‘Gemotiveerde, positief ingestelde en energieke zorgmedewerkers op de werkvloer’ ondersteunen. Zowel voor de individuele zorgprofessional, als voor organisaties.

Blij ben ik met de samenwerking met de mannen van CodePix,, Bart en Jeffrey. Zij zorgen dat mijn wensen en ideeën uitgevoerd worden. Daar ben ik zelf niet zo handig in, namelijk…. Meedenken doen ze ook, zodat de website ook duurzaam kan blijven. Het nieuwste lid van het team, hond Frenkie, zorgt voor de nodige inspiratie tussendoor.

Neem eens op je gemak een kijkje. Heb je vragen of ideeën? Neem dan contact met me op en we gaan hierover verder in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

Dit is jouw moment om te stralen!

Ben je klaar om je vitaliteit, energie en levensstijl naar een hoger niveau te tillen? Wil je eindelijk afrekenen met die eindeloze cyclus van mislukte goede voornemens en onhaalbare doelen?