De coachzuster

De laatste keer dit jaar: het online webinar ‘Vind de baan die bij je past!’

Als zorgmedewerker ben je vooral bezig met het zorgen voor een ander. Met dit webinar kun je even zorgen voor jezelf, voor je loopbaan.

Tegenwoordig is er veel aandacht voor het behoud van personeel in de zorg. Dit vraagt van zowel de zorgorganisaties als de zorgmedewerkers inspanningen. Of ook wel regie nemen in de loopbaan. Dit regie nemen in de loopbaan is best makkelijk gezegd, maar niet altijd makkelijk gedaan. Wat hierbij kan helpen, is als je jezelf eens de volgende vragen stelt:

  • Heb ik het naar mijn zin op mijn werk?
  • Haal ik er voldoening uit?
  • Zet ik mijn kwaliteiten in tijdens het werken?
  • Welke (persoonlijke of professionele) ontwikkeling wil ik nog doormaken?
  • Welke ambities heb ik?
  • Welke keuzes heb ik in mijn loopbaan gemaakt? En welke wil ik nog maken?


Als loopbaancoach vind ik het belangrijk dat je regie in je loopbaan kunt nemen. Om je hierin op weg te helpen, geef ik een een aantal keer per jaar een (gratis) online webinar. Tijdens dit webinar krijg je inzicht in WETEN wat je wilt en KRIJGEN wat je wilt. Hierbij gaan we het hebben over de motivatoren en de loopbaanvaardigheden. Waardoor word jij gemotiveerd in je werk? En hoe is het gesteld met jouw loopbaanvaardigheden? Als je geen idee hebt wat überhaupt loopbaanvaardigheden zijn, kom ze dan ontdekken bij dit webinar! 😉

Een aantal reacties van eerdere deelnemers aan dit webinar:

✅ “Ik had nog nooit gehoord over loopbaanvaardigheden. Fijn dat ik dat nu wel weet en hoe ik die voor mezelf in kan zetten. Ik ga meteen morgen aan de slag!”

✅ “Zo had ik nog niet over mijn motivatie nagedacht. Is heel handig om te doen en daar inzicht voor mezelf in te krijgen!”

Voor het volgen van dit webinar, maakt het niet uit of je met je opleiding bezig bent, net aan je eerste baan gaat beginnen of bent begonnen, of dat je al (veel) langer aan het werk bent.

De investering in dit webinar is 0 euro en 1 uur van je tijd.

Doe je mee op dinsdag 12 december van 20.00 – 21.00 uur?

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus neem vooral je collega’s, vrienden en vriendinnen etc. digitaal mee.  Stuur een mail naar info@decoachzuster.nl o.v.v. Webinar en dan krijg je alle benodigde informatie.

 

 

 


Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

Dit is jouw moment om te stralen!

Ben je klaar om je vitaliteit, energie en levensstijl naar een hoger niveau te tillen? Wil je eindelijk afrekenen met die eindeloze cyclus van mislukte goede voornemens en onhaalbare doelen?

Nieuwe website

Na vier jaar was het wel een keer tijd om mijn website een opfrisbeurt te geven. Een andere kleurverdeling, nieuwe foto’s en een overzichtelijker aanbod. Aanbod die mijn missie ‘Gemotiveerde,