De coachzuster

Loopbaan­coach in Maassluis

Ben je een zorgprofessional in Maassluis die op zoek is naar meer voldoening, plezier en balans in je werk? Wil je ontdekken wat je talenten, passies en mogelijkheden zijn? Of wil je jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien in je loopbaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben een loopbaancoach in Maassluis met ruime ervaring in het begeleiden van individuele zorgprofessionals in deze prachtige stad. Ik help je om meer inzicht te krijgen in jezelf, je wensen en je ambities. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale loopbaanpad en hoe je dat kunt bereiken.

Ik bied verschillende loopbaanbegeleidingstrajecten aan, specifiek afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeften. Of je nu wilt veranderen van baan, functie of organisatie, of juist wilt blijven waar je bent, maar met meer plezier en energie. Ik ondersteun je bij elke stap van je loopbaanontwikkeling. Zodat jij (weer) regie in je loopbaan hebt!

Ben je benieuwd wat ik voor jou in Maassluis kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Logo onderdeel De Coach Zuster Voor jou

Voor zorg professionals uit Maassluis

Ben jij werkzaam in de zorg in Maassluis? En kun je wel wat, of misschien iets meer, hulp gebruiken bij het zetten van een nieuwe stap in je loopbaan? Of onderzoeken hoe jij jouw talenten nog meer in kunt zetten tijdens je werk. Dan is een van de individuele trajecten om weer de regie in je loopbaan te pakken passend voor jou!

Werkwijze

Elk traject start met het invullen van de Career Fitness Profiler test. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde test, die je inzicht geeft in drie dingen:

  • Loopbaanwaarden: je motivatie om te werken.
  • Loopbaanattitudes: krijg je wat je wilt?
  • Energie – stress balans: hoe voel je je vandaag?

Deze drie onderdelen vullen elkaar aan en geven met elkaar het inzicht waar je staat in je loopbaan en wat je hierin belangrijk vindt.

Daarna gaan we verder met het traject wat uitgekozen is.

Traject: Bestendig

Bij dit traject zit er helemaal niet zo veel druk op je loopbaan. Je merkt bij jezelf dat je je wel eens afvraagt of dat je met je loopbaan nog op de juiste koers zit. Wil je je gedachten daar eens met iemand over delen? Als je dat met mij wilt doen, dan hebben we hier 1 gesprek over en heb je daarna (weer) duidelijk zicht op jouw koers met acties die daar bij horen.

Traject: Veranderlijk

Bij dit traject zit er iets meer druk op. Je hebt het idee dat je op een kruispunt in je loopbaan staat. Dan is dit loopbaantraject van ongeveer drie maanden en vier gesprekken hierover voor jou geschikt.

Met dit traject ga je op onderzoek uit. Je krijgt inzicht in waar je nu staat in je loopbaan, wat daarin belangrijk voor je is en weet wat je wil. Het opstellen van een plan van aanpak zorgt dat je ook daadwerkelijk stappen in je loopbaan gaat zetten en krijgt wat je wil.

Traject: Storm

Staat er grote druk op je loopbaan? Stormt het en is het van belang dat je (andere) keuzes gaat maken? Dan gaan we aan de slag met een uitgebreider loopbaantraject van ongeveer vijf maanden en zes gesprekken.

Ook bij dit traject krijg je inzicht in waar je nu staat in je loopbaan en waar je naar toe zou kunnen. Een plan van aanpak zorgt dat je ook daadwerkelijk de benodigde acties gaat uitvoeren. Maar we gaan nog een stapje verder. Daarnaast komt ook het jezelf laten zien op diverse manieren (op papier / digitaal / in persoon) aan de orde. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een in de huidige tijd opgesteld CV, je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek met de STAR methodiek en jezelf presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Online of in persoon.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek in Maassluis. Dan kunnen we samen bepalen welk traject we gaan inzetten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Gemotiveerd, positief ingesteld en energiek aan het werk zijn in de zorg.

Over mij

Het werken in de gezondheidszorg is fantastisch! Ik doe het nu 30 jaar en met heel veel plezier.

De coachzuster komt voort uit mijn ervaring met zorgverlening en met het coachen van mensen in de zorg.