De coachzuster

Loopbaancoach in Rotterdam

Hey daar, zorgprofessionals in Rotterdam! Klaar om meer voldoening en balans te vinden in je werk? Tijd om te ontdekken waar jouw krachten liggen en verder te groeien in je loopbaan? Top, je bent hier aan het juiste adres!

Ik ben jouw loopbaancoach met een solide track record in het begeleiden van zorgprofessionals in Rotterdam. Samen duiken we dieper in jouwzelf, je wensen en ambities. Laten we dat ideale loopbaanpad voor jou vinden en kijken hoe je daar naartoe kunt.

Ik bied op maat gemaakte loopbaantrajecten aan, specifiek afgestemd op jouw behoeften in Rotterdam. Of je nu een carrièreswitch overweegt, binnen je huidige rol wilt groeien, of gewoonweg meer plezier en energie wilt ervaren in je werk, ik ben er om je te ondersteunen bij elke stap van jouw loopbaanontwikkeling. Laten we die regie over jouw loopbaan samen terugpakken!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen in Rotterdam? Laten we vrijblijvend kennismaken! Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan.

Logo onderdeel De Coach Zuster Voor jou

Voor zorgprofessionals in Rotterdam

Werk je in de zorg in Rotterdam en zoek je begeleiding om die volgende stap te zetten? Wil je jouw talenten beter benutten? Dan is een van mijn individuele trajecten om weer regie te krijgen over je loopbaan precies wat je nodig hebt!

Mijn aanpak

Elk traject start met het invullen van de Career Fitness Profiler test. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde test, die je inzicht geeft in drie dingen:

  • Loopbaanwaarden: je motivatie om te werken.
  • Loopbaanattitudes: krijg je wat je wilt?
  • Energie – stress balans: hoe voel je je vandaag?

Deze drie onderdelen vullen elkaar aan en geven met elkaar het inzicht waar je staat in je loopbaan en wat je hierin belangrijk vindt.

Daarna gaan we verder met het traject wat uitgekozen is.

Traject: Bestendig

Bij dit traject zit er helemaal niet zo veel druk op je loopbaan. Je merkt bij jezelf dat je je wel eens afvraagt of dat je met je loopbaan nog op de juiste koers zit. Wil je je gedachten daar eens met iemand over delen? Als je dat met mij wilt doen, dan hebben we hier 1 gesprek over en heb je daarna (weer) duidelijk zicht op jouw koers met acties die daar bij horen.

Traject: Veranderlijk

Bij dit traject zit er iets meer druk op. Je hebt het idee dat je op een kruispunt in je loopbaan staat. Dan is dit loopbaantraject van ongeveer drie maanden en vier gesprekken hierover voor jou geschikt.

Met dit traject ga je op onderzoek uit. Je krijgt inzicht in waar je nu staat in je loopbaan, wat daarin belangrijk voor je is en weet wat je wil. Het opstellen van een plan van aanpak zorgt dat je ook daadwerkelijk stappen in je loopbaan gaat zetten en krijgt wat je wil.

Traject: Storm

Staat er grote druk op je loopbaan? Stormt het en is het van belang dat je (andere) keuzes gaat maken? Dan gaan we aan de slag met een uitgebreider loopbaantraject van ongeveer vijf maanden en zes gesprekken.

Ook bij dit traject krijg je inzicht in waar je nu staat in je loopbaan en waar je naar toe zou kunnen. Een plan van aanpak zorgt dat je ook daadwerkelijk de benodigde acties gaat uitvoeren. Maar we gaan nog een stapje verder. Daarnaast komt ook het jezelf laten zien op diverse manieren (op papier / digitaal / in persoon) aan de orde. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een in de huidige tijd opgesteld CV, je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek met de STAR methodiek en jezelf presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Online of in persoon.

Laten we een vrijblijvend intakegesprek inplannen in Rotterdam. Samen bepalen we welk traject het beste bij jou past. Dit gesprek is kosteloos.

Gemotiveerd, positief ingesteld en energiek aan het werk zijn in de zorg.

Over mij

Het werken in de gezondheidszorg is fantastisch! Ik doe het nu 30 jaar en met heel veel plezier.

De coachzuster komt voort uit mijn ervaring met zorgverlening en met het coachen van mensen in de zorg.