De coachzuster

Goedenavond

Logo onderdeel De Coach Zuster Voor jou

Voor
jou

Ben jij werkzaam in de zorg? En kun je wel wat, of misschien iets meer, hulp gebruiken bij het zetten van een nieuwe stap in je loopbaan? Of onderzoeken hoe jij jouw talenten nog meer in kunt zetten tijdens je werk. Dan is 1 van de individuele trajecten om weer de regie in je loopbaan te pakken passend voor jou!

Logo onderdeel De Coach Zuster Voor jou

Voor millennials

Ben jij werkzaam in de zorg? Behoor je daarbij ook tot de generatie van de millennials? Vind je het lastig om keuzes te maken welke baan in welke zorgsector nu bij je past? Dan is 1 van de individuele trajecten om weer de regie in je loopbaan te pakken passend voor jou. Met de aandacht voor de behoefte die er voor jouw generatie is!

Logo onderdeel De Coach Zuster voor organizaties

Voor organisaties

Ben jij leidinggevende in de zorg? Of werk je bij de afdeling HR? En is er in jouw team of organisatie behoefte aan (weer) gemotiveerde, energieke en positief ingestelde medewerkers op de werkvloer? Dan is het tijd om samen aan de slag te gaan!

Logo onderdeel De Coach Zuster Over mij

Over
Mij

In 2019 heb ik stoute schoenen aangetrokken en heb ik aan mijn langgekoesterde wens uitvoering gegeven. Het starten van een bedrijf!

Over mij

Het werken in de gezondheidszorg is fantastisch! Ik doe het nu 25 jaar en met heel veel plezier.

In 2019 heb ik stoute schoenen aangetrokken en heb ik aan mijn langgekoesterde wens uitvoering gegeven; het opzetten van mijn eigen bedrijf!

De coachzuster komt voort uit mijn ervaring met zorgverlening en met het coachen van mensen in de zorg.

Nieuws

โ€˜๐“ข๐“ธ๐“ถ๐“ถ๐“ฒ๐“ฐ๐“ฎ ๐“ถ๐“ฎ๐“ท๐“ผ๐“ฎ๐“ท ๐“ซ๐“ฎ๐“ป๐“ฎ๐“ฒ๐“ด๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ฑ๐“ธ๐“ธ๐“ฐ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ผ๐“น๐“ธ๐“ป๐“ฝ ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ต๐“ช๐“ญ๐“ญ๐“ฎ๐“ป ๐“ฎ๐“ท ๐“ธ๐“ท๐“ฝ๐“ญ๐“ฎ๐“ด๐“ด๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ช๐“ท ๐“น๐“ช๐“ผ ๐“ญ๐“ช๐“ฝ ๐“ญ๐“ฒ๐“ฎ ๐“ฝ๐“ฎ๐“ฐ๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ด๐“ฎ๐“ฎ๐“ป๐“ญ๐“ฎ ๐“ถ๐“พ๐“พ๐“ป ๐“ผ๐“ฝ๐“ช๐“ช๐“ฝ.โ€™ (๐“ข๐“ฝ๐“ฎ๐“น๐“ฑ๐“ฎ๐“ท ๐“ก. ๐“’๐“ธ๐“ฟ๐“ฎ๐”‚)

Aan deze tekst moest ik vorige week denken, toen ik daar een loopbaangesprek had met een zorgprofessional over haar loopbaan.

Lees meer...