De coachzuster

Download

Mijn missie is: gemotiveerde, energieke en positief ingestelde zorgmedewerkers op de werkvloer. Dit is een ambitieuze missie, maar ik ga er wel voor!

E-book Jouw profiel

Naast de gratis online webinar, heb ik nog een ontzettend mooi hulpmiddel voor je om je op weg te helpen om een volgende stap in je loopbaan te zetten; mijn e-book Jouw Profiel. Ik deel dit met je, omdat ik het belangrijk vindt dat je zelf je keuzes kunt maken in je loopbaan. Je zelf de regie kunt nemen en niet afhankelijk bent van kansen die wel of niet voorbij komen.

Ik zet dit e-book vaak in tijdens loopbaanbegeleidingstrajecten en elke keer ervaar ik weer dat dit een ontzettend waardevol instrument is. Ik gun je dat je gemotiveerd, energiek en positief ingesteld aan het werk bent in de zorg.

Download het gratis e-book

In dit e-book staan 8 blokken met vragen die je inzicht geven in je competenties en kwaliteiten, welke (werk)waarden je belangrijk vindt, waardoor je gemotiveerd wordt om je werk te doen en welke ontwikkelwensen je hebt. Met deze opgedane inzichten kun je de volgende stap in je loopbaan zetten en zorgen dat je (weer) gemotiveerd, energiek en positief ingesteld op de werkvloer staat.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek. Dan kunnen we samen bepalen welk traject we gaan inzetten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.