De coachzuster

“Sommige mensen bereiken de hoogste sport van de ladder en ontdekken dan pas dat die tegen de verkeerde muur staat.” (Stephen R. Covey)

Aan deze tekst moest ik vorige week denken, toen ik daar een loopbaangesprek had met een zorgprofessional over haar loopbaan. Ze is verzorgende IG en had contact met me opgenomen, omdat ze zich afvroeg of ze het werken in de zorg nog wel leuk vond, of ze wel op de juiste werkplek aan het werk was en hoe ze op langer termijn nog plezier in haar werk kon houden.

Door een loopbaantraject met mij te volgen, heeft ze (onder andere) ontdekt wat haar kernwaarden en talenten zijn en op welke werkplek ze het beste tot haar recht komt. Hierdoor had ze een beter beeld van zichzelf en van haar ideale baan. Inmiddels heeft ze gericht kunnen solliciteren en is ze aangenomen in een functie en bij een zorgorganisatie die bij haar past.

Haar ladder staat tegen de juiste muur!

En ik ben weer een stapje verder in mijn missie:

𝓖𝓮𝓶𝓸𝓽𝓲𝓿𝓮𝓮𝓻𝓭𝓮, 𝓹𝓸𝓼𝓲𝓽𝓲𝓮𝓯 𝓲𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽𝓮𝓵𝓭𝓮 𝓮𝓷 𝓮𝓷𝓮𝓻𝓰𝓲𝓮𝓴𝓮 𝔃𝓸𝓻𝓰𝓶𝓮𝓭𝓮𝔀𝓮𝓻𝓴𝓮𝓻𝓼 𝓸𝓹 𝓭𝓮 𝔀𝓮𝓻𝓴𝓿𝓵𝓸𝓮𝓻!

Is het tijd voor jou dat jouw ladder ook weer tegen de juiste muur gaat staan? Neem vrijblijvend Contact met me op om te ontdekken wat een loopbaantraject voor je kan betekenen.

Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

Dit is jouw moment om te stralen!

Ben je klaar om je vitaliteit, energie en levensstijl naar een hoger niveau te tillen? Wil je eindelijk afrekenen met die eindeloze cyclus van mislukte goede voornemens en onhaalbare doelen?

Nieuwe website

Na vier jaar was het wel een keer tijd om mijn website een opfrisbeurt te geven. Een andere kleurverdeling, nieuwe foto’s en een overzichtelijker aanbod. Aanbod die mijn missie ‘Gemotiveerde,