De coachzuster

โ€˜๐“ข๐“ธ๐“ถ๐“ถ๐“ฒ๐“ฐ๐“ฎ ๐“ถ๐“ฎ๐“ท๐“ผ๐“ฎ๐“ท ๐“ซ๐“ฎ๐“ป๐“ฎ๐“ฒ๐“ด๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ฑ๐“ธ๐“ธ๐“ฐ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ผ๐“น๐“ธ๐“ป๐“ฝ ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ต๐“ช๐“ญ๐“ญ๐“ฎ๐“ป ๐“ฎ๐“ท ๐“ธ๐“ท๐“ฝ๐“ญ๐“ฎ๐“ด๐“ด๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ช๐“ท ๐“น๐“ช๐“ผ ๐“ญ๐“ช๐“ฝ ๐“ญ๐“ฒ๐“ฎ ๐“ฝ๐“ฎ๐“ฐ๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ด๐“ฎ๐“ฎ๐“ป๐“ญ๐“ฎ ๐“ถ๐“พ๐“พ๐“ป ๐“ผ๐“ฝ๐“ช๐“ช๐“ฝ.โ€™ (๐“ข๐“ฝ๐“ฎ๐“น๐“ฑ๐“ฎ๐“ท ๐“ก. ๐“’๐“ธ๐“ฟ๐“ฎ๐”‚)

Aan deze tekst moest ik vorige week denken, toen ik daar een loopbaangesprek had met een zorgprofessional over haar loopbaan. Ze is verzorgende IG en had contact met me opgenomen, omdat ze zich afvroeg of ze het werken in de zorg nog wel leuk vond, of ze wel op de juiste werkplek aan het werk was en hoe ze op langer termijn nog plezier in haar werk kon houden.

Door een loopbaantraject met mij te volgen, heeft ze (onder andere) ontdekt wat haar kernwaarden en talenten zijn en op welke werkplek ze het beste tot haar recht komt. Hierdoor had ze een beter beeld van zichzelf en van haar ideale baan. Inmiddels heeft ze gericht kunnen solliciteren en is ze aangenomen in een functie en bij een zorgorganisatie die bij haar past.

Haar ladder staat tegen de juiste muur!

En ik ben weer een stapje verder in mijn missie:

๐“–๐“ฎ๐“ถ๐“ธ๐“ฝ๐“ฒ๐“ฟ๐“ฎ๐“ฎ๐“ป๐“ญ๐“ฎ, ๐“น๐“ธ๐“ผ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฒ๐“ฎ๐“ฏ ๐“ฒ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ๐“ต๐“ญ๐“ฎ ๐“ฎ๐“ท ๐“ฎ๐“ท๐“ฎ๐“ป๐“ฐ๐“ฒ๐“ฎ๐“ด๐“ฎ ๐”ƒ๐“ธ๐“ป๐“ฐ๐“ถ๐“ฎ๐“ญ๐“ฎ๐”€๐“ฎ๐“ป๐“ด๐“ฎ๐“ป๐“ผ ๐“ธ๐“น ๐“ญ๐“ฎ ๐”€๐“ฎ๐“ป๐“ด๐“ฟ๐“ต๐“ธ๐“ฎ๐“ป!

Is het tijd voor jou dat jouw ladder ook weer tegen de juiste muur gaat staan? Neem vrijblijvend Contact met me op om te ontdekken wat een loopbaantraject voor je kan betekenen.

Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

Podcast Zorg met zin

Wat leuk is het om deel te nemen aan een podcast! Deze keer was dit met Suzanne Aslander. Zij heeft de podcast Zorg met Zin. Zij heeft onderstaand bericht gedeeld