De coachzuster

Dreams start here…!

Eerder deze week, ben ik langsgegaan bij een kandidaat die een nieuwe baan in de zorg heeft gevonden, nadat wij in gesprek zijn geweest. Ik wilde graag zien hoe het met deze kandidaat was in haar nieuwe werkomgeving. Wat mooi was het om te zien dat haar droom om als helpende in de gezondheidszorg te gaan werken, is uitgekomen!

Wat deze kandidaat gedaan heeft, is gebruik maken van de mogelijkheid om met een loopbaancoach in gesprek te gaan over haar loopbaan. Wij zijn samen aan de slag geweest om haar droom te concretiseren en te onderzoeken naar de mogelijkheden die daar bij horen.

Toeval bestaat niet, zeggen ze dan. De dag ervoor had ik een vacature voorbij zien komen die volledig paste bij haar droom. Ik liet haar de tekst lezen en daarbij raakte ze geƫmotioneerd. Dit was precies op haar lijf geschreven!

Om dit ook goed duidelijk te kunnen maken, hebben we haar cv onder de loep genomen en aangepast naar een cv anno 2019 en tips gegeven voor de sollicitatiebrief. Daarna was het aan haar om zelf het gesprek aan te gaan en weten we inmiddels ook dat het heel goed gelukt is!

Wat een mooie win-win situatie: een enthousiaste en betrokken medewerker in de zorg erbij en een super trotse en blije loopbaancoach!

Ben jij ook op zoek naar een volgende stap in je loopbaan in de gezondheidszorg? Neem een kijkje op mijn website: www.decoachzuster.nl en vul het contactformulier in. Dan neem ik vrijblijvend contact met je op om te kijken of we jouw droom ook werkelijkheid kunnen maken!

Share on facebook
Share on linkedin

Meer om te ontdekken

Bloggen!

Met nog een paar dagen te gaan in het huidige jaar 2019, is het tijd om een aantal goede voornemens op een rijtje te zetten. Een ervan is om elke

Fijne feestdagen!

En dat 2020 maar een mooi jaar mag worden in je loopbaan. Heel veel werkplezier en loopbaanontwikkeling toegewenst!

Straal jij al door STAR

Ieder mens heeft kwaliteiten. Jij dus ook! Soms weten we die zo op te noemen, maar soms zijn ze niet zo zichtbaar of herkenbaar. De STAR is bij uitstek een