De coachzuster

Dreams start here…!

Eerder deze week, ben ik langsgegaan bij een kandidaat die een nieuwe baan in de zorg heeft gevonden, nadat wij in gesprek zijn geweest. Ik wilde graag zien hoe het met deze kandidaat was in haar nieuwe werkomgeving. Wat mooi was het om te zien dat haar droom om als helpende in de gezondheidszorg te gaan werken, is uitgekomen!

Wat deze kandidaat gedaan heeft, is gebruik maken van de mogelijkheid om met een loopbaancoach in gesprek te gaan over haar loopbaan. Wij zijn samen aan de slag geweest om haar droom te concretiseren en te onderzoeken naar de mogelijkheden die daar bij horen.

Toeval bestaat niet, zeggen ze dan. De dag ervoor had ik een vacature voorbij zien komen die volledig paste bij haar droom. Ik liet haar de tekst lezen en daarbij raakte ze geƫmotioneerd. Dit was precies op haar lijf geschreven!

Om dit ook goed duidelijk te kunnen maken, hebben we haar cv onder de loep genomen en aangepast naar een cv anno 2019 en tips gegeven voor de sollicitatiebrief. Daarna was het aan haar om zelf het gesprek aan te gaan en weten we inmiddels ook dat het heel goed gelukt is!

Wat een mooie win-win situatie: een enthousiaste en betrokken medewerker in de zorg erbij en een super trotse en blije loopbaancoach!

Ben jij ook op zoek naar een volgende stap in je loopbaan in de gezondheidszorg? Neem een kijkje op mijn website: www.decoachzuster.nl en vul het contactformulier in. Dan neem ik vrijblijvend contact met je op om te kijken of we jouw droom ook werkelijkheid kunnen maken!

Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

Dit is jouw moment om te stralen!

Ben je klaar om je vitaliteit, energie en levensstijl naar een hoger niveau te tillen? Wil je eindelijk afrekenen met die eindeloze cyclus van mislukte goede voornemens en onhaalbare doelen?

Nieuwe website

Na vier jaar was het wel een keer tijd om mijn website een opfrisbeurt te geven. Een andere kleurverdeling, nieuwe foto’s en een overzichtelijker aanbod. Aanbod die mijn missie ‘Gemotiveerde,