De coachzuster

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Heb je net naast het net gevist bij de vorige ronde van het door de overheid gesubsidieerde ontwikkeladvies (NL leert door)? Of was er wellicht een ander perspectief m.b.t. je baan dan dat er nu is? Pak dan nu je kans en meld je aan voor de nieuwe ronde van het ontwikkeladvies. Vanaf 1 december a.s. zijn er 50.000 (!) trajecten beschikbaar voor iedereen die behoefte heeft, of helaas de noodzaak heeft, om met een loopbaancoach met de eigen loopbaan bezig te zijn. Samen op zoek gaan naar de mogelijkheden die je hebt, de kwaliteiten die je bezit en de dromen die je nog zou willen realiseren. Dit zijn een aantal voorbeelden van onderwerpen die aan de orde kunnen komen.

De voorwaarden die hieraan verbonden zijn moeten nog verder bekend gemaakt worden. Je kunt je wel alvast aanmelden bij me via de volgende link: Ja, ik wil!

Pak je kans, want dreams start here!

Share on facebook
Share on linkedin

Meer om te ontdekken

Register Loopbaanprofessional

Vandaag is een bijzondere dag! Want ik ben namelijk officieel Register Loopbaanprofessional. Dit keurmerk staat voor mijn: gedrevenheid ontwikkeling nieuwsgierigheid verdieping professionalisering kwaliteit als loopbaanprofessional Met veel plezier zet ik

Fijne feestdagen!

Het einde van dit bijzondere en roerige jaar is in zicht. De Coachzuster wenst je fijne feestdagen en een goede afsluiting van 2020.

Investeer jij (genoeg) in jezelf?

En dan bedoel ik hierbij niet de investering in nieuwe kleding, nieuwe fiets of meubels. Wat ik wel bedoel is de investering in de ontwikkeling van jezelf, de ontwikkeling in