De coachzuster

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Heb je net naast het net gevist bij de vorige ronde van het door de overheid gesubsidieerde ontwikkeladvies (NL leert door)? Of was er wellicht een ander perspectief m.b.t. je baan dan dat er nu is? Pak dan nu je kans en meld je aan voor de nieuwe ronde van het ontwikkeladvies. Vanaf 1 december a.s. zijn er 50.000 (!) trajecten beschikbaar voor iedereen die behoefte heeft, of helaas de noodzaak heeft, om met een loopbaancoach met de eigen loopbaan bezig te zijn. Samen op zoek gaan naar de mogelijkheden die je hebt, de kwaliteiten die je bezit en de dromen die je nog zou willen realiseren. Dit zijn een aantal voorbeelden van onderwerpen die aan de orde kunnen komen.

De voorwaarden die hieraan verbonden zijn moeten nog verder bekend gemaakt worden. Je kunt je wel alvast aanmelden bij me via de volgende link: Ja, ik wil!

Pak je kans, want dreams start here!

Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

Dit is jouw moment om te stralen!

Ben je klaar om je vitaliteit, energie en levensstijl naar een hoger niveau te tillen? Wil je eindelijk afrekenen met die eindeloze cyclus van mislukte goede voornemens en onhaalbare doelen?

Nieuwe website

Na vier jaar was het wel een keer tijd om mijn website een opfrisbeurt te geven. Een andere kleurverdeling, nieuwe foto’s en een overzichtelijker aanbod. Aanbod die mijn missie ‘Gemotiveerde,