De coachzuster

VOOR DE ZESDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN

Tijdens de Week van de Loopbaan kan iedereen van gedachten wisselen over zijn of haar loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden door kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hen in de buurt.

Bij De Coachzuster staan in de deze week (van 14 tot en met 19 september a.s.) de spreekwoordelijke deuren open om jou te ontmoeten. Om je met loopbaanadvies verder te helpen met je loopbaanvragen. Of om je concrete tips over jouw cv te geven, zodat heel goed duidelijk wordt wie jij bent en wat je allemaal te bieden hebt. Hoe je aan de slag kunt gaan met netwerken en wat het je op kan leveren. Of wellicht wel inzicht krijgen in je eigen kwaliteiten en of je die wel of niet inzet in je huidige werk.

Vrijdag 18 september ben ik van 10.00 tot 17.00 uur live aanwezig in De Polderij in Maassluis, centraal gelegen in het Westland!

Ik zit dan met een kopje koffie of thee klaar om kennis met elkaar te maken, je vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan over je wensen m.b.t. je loopbaan. Daarnaast heb ik onder andere een waaier voor je klaarliggen met daarin 30 tips ter inspiratie voor jouw volgende stap in je loopbaan.

Mocht je enthousiast geworden zijn, dan bekijken we samen welk traject bij je past om wellicht die langgekoesterde wens van een volgende loopbaanstap . Klik hier voor de trajecten die wellicht een optie voor je kunnen zijn.

Vul dit contactformulier in, zodat we een afspraak kunnen maken om elkaar (coronaproof) vrijdag 18 september te ontmoeten. En wellicht die loopbaanstap te zetten die je voor ogen hebt ๐Ÿ™‚

Heb je er voorkeur voor om digitaal kennis te maken, of op een ander moment, dan kan dat uiteraard ook. Geef dit dan aan op het contactformulier.

Zie ik je tijdens de Week van de Loopbaan?

Jolanda Schilt - Francke
Share on facebook
Share on linkedin

Meer om te ontdekken

Podcast Zorg met zin

Wat leuk is het om deel te nemen aan een podcast! Deze keer was dit met Suzanne Aslander. Zij heeft de podcast Zorg met Zin. Zij heeft onderstaand bericht gedeeld

Speciale actie Dag van de Zorg!

Woensdag 12 mei 2021 is het de jaarlijkse dag van de zorg. Een mooie aanleiding voor een speciale actie van De Coachzuster:  Het Kompasgesprek. Voor wie bedoeld? Voor jou, de

Register Loopbaanprofessional

Vandaag is een bijzondere dag! Want ik ben namelijk officieel Register Loopbaanprofessional. Dit keurmerk staat voor mijn: gedrevenheid ontwikkeling nieuwsgierigheid verdieping professionalisering kwaliteit als loopbaanprofessional Met veel plezier zet ik