De coachzuster

Workshop Vitaal de week door

Vrijdag 28 augustus 2020 organiseren wij: Sonja van PUUR en ik van De Coachzuster, onze nieuw ontwikkelde workshop.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzichten over diverse onderdelen van je leven en hoeveel tijd je daar per week aan besteedt.  Juist in deze bijzondere corona tijd.  En komt dit dan overeen met wat je wens is?

Kom je tot de conclusie dat je naar tevredenheid in balans bent of dat je misschien op je tenen loopt?  Aan het eind van de workshop heb je een concreet stappenplan om aan de slag te gaan met de onderdelen van je leven waaraan jij tijd wilt besteden als we in het “na corona” tijdperk aanbeland zijn.

Tussendoor voeren we een aantal oefeningen uit om de balans te houden tussen in- en ontspanning en je bewust te worden van je lichaam.

Ter promotie van deze workshop zijn de kosten verlaagd van € 49 naar € 15!

Voor ieders gezondheid: neem je eigen (yoga) mat mee. Kom in gemakkelijke kleding en neem ook wat warms (zoals vest/trui of sjaal en sokken) mee.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Handige informatie:

Tijdstip is van 10.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur) Locatie: De tuinkamer van de oude katholieke kerk in Oudewater. Ingang is via de parochietuin, Wijngaardstraat. Maximaal aantal deelnemers is 6. Opgeven kan bij Sonja: info@puurontwikkeling.nl

We kijken er naar uit om je (volledig corona-proof) te ontmoeten!

Share on facebook
Share on linkedin

Meer om te ontdekken

Register Loopbaanprofessional

Vandaag is een bijzondere dag! Want ik ben namelijk officieel Register Loopbaanprofessional. Dit keurmerk staat voor mijn: gedrevenheid ontwikkeling nieuwsgierigheid verdieping professionalisering kwaliteit als loopbaanprofessional Met veel plezier zet ik

Fijne feestdagen!

Het einde van dit bijzondere en roerige jaar is in zicht. De Coachzuster wenst je fijne feestdagen en een goede afsluiting van 2020.

Investeer jij (genoeg) in jezelf?

En dan bedoel ik hierbij niet de investering in nieuwe kleding, nieuwe fiets of meubels. Wat ik wel bedoel is de investering in de ontwikkeling van jezelf, de ontwikkeling in