De coachzuster

Workshop Vitaal de week door

Vrijdag 28 augustus 2020 organiseren wij: Sonja van PUUR en ik van De Coachzuster, onze nieuw ontwikkelde workshop.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzichten over diverse onderdelen van je leven en hoeveel tijd je daar per week aan besteedt.  Juist in deze bijzondere corona tijd.  En komt dit dan overeen met wat je wens is?

Kom je tot de conclusie dat je naar tevredenheid in balans bent of dat je misschien op je tenen loopt?  Aan het eind van de workshop heb je een concreet stappenplan om aan de slag te gaan met de onderdelen van je leven waaraan jij tijd wilt besteden als we in het “na corona” tijdperk aanbeland zijn.

Tussendoor voeren we een aantal oefeningen uit om de balans te houden tussen in- en ontspanning en je bewust te worden van je lichaam.

Ter promotie van deze workshop zijn de kosten verlaagd van € 49 naar € 15!

Voor ieders gezondheid: neem je eigen (yoga) mat mee. Kom in gemakkelijke kleding en neem ook wat warms (zoals vest/trui of sjaal en sokken) mee.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Handige informatie:

Tijdstip is van 10.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur) Locatie: De tuinkamer van de oude katholieke kerk in Oudewater. Ingang is via de parochietuin, Wijngaardstraat. Maximaal aantal deelnemers is 6. Opgeven kan bij Sonja: info@puurontwikkeling.nl

We kijken er naar uit om je (volledig corona-proof) te ontmoeten!

Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

Dit is jouw moment om te stralen!

Ben je klaar om je vitaliteit, energie en levensstijl naar een hoger niveau te tillen? Wil je eindelijk afrekenen met die eindeloze cyclus van mislukte goede voornemens en onhaalbare doelen?

Nieuwe website

Na vier jaar was het wel een keer tijd om mijn website een opfrisbeurt te geven. Een andere kleurverdeling, nieuwe foto’s en een overzichtelijker aanbod. Aanbod die mijn missie ‘Gemotiveerde,