De coachzuster

Workshop Vitaal de week door

Vrijdag 28 augustus 2020 organiseren wij: Sonja van PUUR en ik van De Coachzuster, onze nieuw ontwikkelde workshop.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het verkrijgen van inzichten over diverse onderdelen van je leven en hoeveel tijd je daar per week aan besteedt.  Juist in deze bijzondere corona tijd.  En komt dit dan overeen met wat je wens is?

Kom je tot de conclusie dat je naar tevredenheid in balans bent of dat je misschien op je tenen loopt?  Aan het eind van de workshop heb je een concreet stappenplan om aan de slag te gaan met de onderdelen van je leven waaraan jij tijd wilt besteden als we in het “na corona” tijdperk aanbeland zijn.

Tussendoor voeren we een aantal oefeningen uit om de balans te houden tussen in- en ontspanning en je bewust te worden van je lichaam.

Ter promotie van deze workshop zijn de kosten verlaagd van € 49 naar € 15!

Voor ieders gezondheid: neem je eigen (yoga) mat mee. Kom in gemakkelijke kleding en neem ook wat warms (zoals vest/trui of sjaal en sokken) mee.

Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Handige informatie:

Tijdstip is van 10.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur) Locatie: De tuinkamer van de oude katholieke kerk in Oudewater. Ingang is via de parochietuin, Wijngaardstraat. Maximaal aantal deelnemers is 6. Opgeven kan bij Sonja: info@puurontwikkeling.nl

We kijken er naar uit om je (volledig corona-proof) te ontmoeten!

Jolanda Schilt - Francke

Meer om te ontdekken

‘𝓢𝓸𝓶𝓶𝓲𝓰𝓮 𝓶𝓮𝓷𝓼𝓮𝓷 𝓫𝓮𝓻𝓮𝓲𝓴𝓮𝓷 𝓭𝓮 𝓱𝓸𝓸𝓰𝓼𝓽𝓮 𝓼𝓹𝓸𝓻𝓽 𝓿𝓪𝓷 𝓭𝓮 𝓵𝓪𝓭𝓭𝓮𝓻 𝓮𝓷 𝓸𝓷𝓽𝓭𝓮𝓴𝓴𝓮𝓷 𝓭𝓪𝓷 𝓹𝓪𝓼 𝓭𝓪𝓽 𝓭𝓲𝓮 𝓽𝓮𝓰𝓮𝓷 𝓭𝓮 𝓿𝓮𝓻𝓴𝓮𝓮𝓻𝓭𝓮 𝓶𝓾𝓾𝓻 𝓼𝓽𝓪𝓪𝓽.’ (𝓢𝓽𝓮𝓹𝓱𝓮𝓷 𝓡. 𝓒𝓸𝓿𝓮𝔂)

Aan deze tekst moest ik vorige week denken, toen ik daar een loopbaangesprek had met een zorgprofessional over haar loopbaan. Ze is verzorgende IG en had contact met me opgenomen,